onsdag den 14. maj 2014

En Sommerlig KøleskabsGrød - Med Strejf Af Ingefær Og Bær!

Greetings internet! Normalt ville jeg nok ende med en varm havregrød om morgenen, men nogle gange, er det altså rart at kunne spare tid om morgenen og så lave en grød, som kan stå i køleskabet natten over. 

Grøden er super sommerlig og ikke lige så tung, som andre nok ville mene, at en varm havregrød er. Grøden har et lækkert strejf af ingefær og friske jordbær og hindbær i sig. 

En sommerlig grød med strejs af ingefær: 
(en stor portion) 
  • En håndfuld havregryn 
  • 2 spsk. Chia seeds
  • 3 store spsk. skyr
  • 1 Spsk. revet ingefær 
  • 1 dl. Appelsinjouice (gerne friskpresset) 
  • 1/2 revet æble
  • Kanel 
  • Lille håndfuld rosiner 
  • Hindbær 
  • Jordbær 
  • Håndfuld mandler 
  1. Bland alle de tøre indgredienser sammen i en stor skål. 
  2. Efterfølgende kan du blande resten i. Grøden skal ikke være for tør - hvis det er tilfældet så put mere appelsinsaft i eller evt. lidt vand. 
  3. Spis den enten med det samme eller stil i køleskabet natten over. Du kan altid toppe den med ekstra godter, når du vågner næste morgen, eller evt. hælde en smule mælk over, hvis du foretrækker det. 

Har du en overnightgrød, som specielt du er vild med? 

Mette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar